پاسداران؛ مدافع امنيت
بصيرت؛ يكي از رازهاي ماندگاري انقلاب اسلامي ايران
واژه “بصیرت” را به بینش، بینایی، دانایی، روشن بینی و زیرکی معنا کرده اند.
بصیرت؛ قوه و نیروی قلبی است که به مدد نور الهی، پدید می آید و انسان حقیقت و باطن امور را چنان که هست، درمی یابد و فریب فتنه ها را نمی خورد. با بصیرت، آدمی، درست را از نادرست و حق را از باطل، به آسانی تشخیص می دهد و به انحراف نمی افتد.
رهبر حکیم انقلاب؛ حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی) درباره بصیرت می فرمایند: “یکی از مسائل مهم، مسئله بصیرت است. بصیرت در این دوران و در همه دوران ها به معنای این است که شما خط درگیری با دشمن را تشخیص دهید. گاهی یک نفری در لباس خودی است اما حنجره او سخن دشمن را تکرار می کند. او را باید نصیحت کرد. اگر نصیحت عمل نکرد، انسان با او باید حد و مرز تعیین کند.”
(ویژه نامه تجلی بصیرت.معاونت فرهنگی اجتماعی اوقاف)
یکی از زمینه های موثر در پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بصیرت و آگاهی مردم بود که با درک ماهیت فاسد و ستمکار حكومت های طاغوتی، دست بیعت با معمار کبیر انقلاب؛ حضرت امام خمینی (رحمه الله علیه) داده و حکومت دینی و اسلامی را در جامعه حاکم نمودند.
امروزه با گذشت سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، يكي از رازهاي ماندگاري اين انقلاب، همين بصیرت و آگاهی است كه روزبه روز در حال افزایش بوده و ملت شریف ایران در هر برهه از زمان، با تشخيص درست حق از باطل، صحنه های پرشکوهی را خلق می نمایند که از مهم ترین این نمودها، راهپیمایی باشکوه و حماسی 9 دی سال 1388 بوده است.
ماهيت فرهنگي انقلاب اسلامي ايران
انقلاب اسلامی ایران، همواره کانون توجه سیاستمداران، صاحب نظران علوم اجتماعی، مردم و گروه های مختلف در جهان بوده است. این انقلاب دارای ویژگی های منحصر به فردی است که آن را از انقلاب های اجتماعی بزرگ جهان متمایز می کند؛ انقلابی که باتوجه به پیشینه انقلاب های اجتماعی گذشته، کمتر کسی وقوع آن را پیش بینی می کرد.
دامنه تأثیر انقلاب ها هیچ گاه به سطح داخلی محدود نمی شود بلکه بر نظام بین الملل نیز اثرگذار است. چنان که تأثیر انقلاب اسلامی ایران، امروز پس از گذشت سه دهه از وقوع آن، در خیزش مردم خاورمیانه دیده می شود.
تأکید بر فرهنگی بودن انقلاب اسلامی و اصرار بر استقلالِ از دیگر قدرت ها و بازیابی هویت خودی، از جمله مسائلی است که در آراء امام خمینی (رحمه الله علیه) مطرح شده است که فرمودند: «ما می خواهیم که این انقلابمان را، انقلاب فرهنگی مان را، انقلاب اسلامی مان را به همه ممالک صادر کنیم.» (صحیفه نور.ج13.ص91)
در حقیقت، انقلاب اسلامی ایران با دیگر انقلاب ها تفاوتی اساسی داشت که از عمده ترین آن می توان به فرهنگی و هویتی بودن این انقلاب اشاره نمود.
(درآمدی تحلیلی بر انقلاب اسلامی ایران.محمدرحیم عیوضی و محمدجواد هراتی)
بر همين اساس، يكي از رازهاي ماندگاري انقلاب اسلامي ايران را مي توان همين ماهيت فرهنگي دانست كه بر اساس فرهنگ اسلامي و ديني شكل گرفته است.
يوم الله نهم دي؛ تجلي بصيرت مردم
يوم الله نهم دي؛ روز بصيرت و تجديد ميثاق امت شهيدپرور با مقام عظمي ولايت گرامي باد!
اهواز تسليت!
وقوع حادثه تروريستي هنگام رژه نيروهاي مسلح در اهواز توسط گروهك مزدور الاحوازي و شهادت و مجروع شدن عده اي از هموطنان عزيزمان را خدمت حضرت ولي عصر عجل الله تعلي فرجه الشريف، مقام معظم رهبري و امت شهيدپرور ايران اسلامي تسليت عرض مي نماييم.
#قدر_فداكاري_ها_و_جان_فشاني_هاي_مدافعان_حرم_و_مدافعان_وطن_را_بدانيم!
اینفوگرافی معیار کاندیدای اصلح از دیدگاه مقام معظم رهبری
حضور مردم؛ عامل رفع سایه جنگ از کشور
مقام معظم رهبری (حفظه الله) در دیدار کارگران:
گاهی میشنویم و در گذشته شنفتهایم که بعضیها فرض کنید گفتهاند «ما که آمدیم مسئولیّت پیدا کردیم، توانستیم سایهی جنگ را از سر کشور [برداریم]»؛ نه، این حرف ها، حرف های درستی نیست؛ از بنده بشنوید، آن چه سایهی جنگ را، سایهی تعرّض دشمن را در طول این سال های متمادی از سر این کشور رفع کرده، حضور مردم بوده است.
مهمترین مظهر این حضور، انتخابات است؛ عرض من به مردم این است. من به مردم نمی گویم فلانکس را انتخاب بکنید، فلانکس را انتخاب نکنید؛ این را هرگز به مردم نخواهم گفت، امّا به مردم عرض می کنم و اصرار می کنم که حتماً در پای صندوق رأی حاضر بشوید و رأی بدهید، به هر کسی که تشخیص می دهید؛ این باید اتّفاق بیفتد. هر کس کشور را دوست دارد، هر کس نظام را دوست دارد، هر کس امنیّت را دوست دارد -از آحاد مردم- باید بیاید وارد میدان انتخابات بشود، بیاید پای صندوق؛ شرّ دشمن را این کم می کند.
………………………………………………………….
منبع: http://farsi.khamenei.ir
فایل ویدئویی سخنان رهبری در خصوص شناخت دشمنی آمریکا
امام خمینی (ره): هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید!
دانلود فایل ویدئویی سخنان رهبری در خصوص شناخت دشمنی آمریکا
منبع: http://farsi.khamenei.ir
شاخص های انقلابی گری در بیانات مقام معظم رهبری (حفظه الله)
برشهایی از بیانات رهبر معظم انقلاب در مراسم بیست و هفتمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله)
منبع: http://farsi.khamenei.ir
آفرین بر مردم آمل!
گرامی باد یاد و خاطره حماسه سازان و شهدای گران قدر حماسه ششم بهمن سال 60 شهرستان آمل که با دلاوری ها و جان فشانی به موقع خویش و تقدیم 40 شهید و چندین جانباز، توطئه منافقان اسلام را در نطفه خاموش کرده و با تشکیل سنگر در جای جای شهر، سرزمین همیشه قهرمان آمل را به شهر “هزار سنگر” تبدیل نمودند و از همین رو تنها شهری که رهبر کبیر انقلاب در وصیت نامه سیاسی-الهی خویش ذکر نمودند، شهرستان هزارسنگر آمل است.
امام خمینی (رحمه الله علیه):
«ما باید از شهر آمل و مردم فداکار آن تشکر کنیم. با کمال تأسف عده ای شهید شدند ولی با شهادت خود به آنان ثابت کردند که در جایی که تمام آرزویتان و اعتمادتان به آن جا بود، مردم دلیر و مسلمان آمل چه به روزتان آوردند!
اگر عده ای که در جنگل بودند اسلام را فهمیده بودند، حمله به آمل نمی کردند. این حمله در عین حالی که برای ما تأسف برانگیز بود و عده ای از برادرهای ما را از دست ما گرفت لکن فهماند به این دسته های غیر انسانی که این طور نیست که شما خیال می کنید که اگر صدایی بلند کنید مردم با شما هستند!»
حضرت آیت الله حسن زاده آملی (حفظه الله):
«آفرین بر شمایی که فقط با سلاح ایمان در مقابل آنان قیام کردید چنان که به آن ها مهلت ندادید که در دارالمؤمنین؛ شهرستان آمل نفس تازه کنند. عده ای از آنان را به کیفرشان رسانده و عده ای را دستگیر و خلع سلاح کردید. شما بی سلاح و آنان مسلح، شما در پناه خدای عزّوجل و آنان در پناه جنگل».
مفهوم "بصیرت" و "فتنه" در کلام رهبری
«بصیرت؛ یعنی وجود چشمان تیزبینی در انسان که بتواند پشت صحنه مسائل پیچیده سیاسی را به خوبی تشخیص دهد. این مهم در طول دوران تاریخ معاصر ایران و حوادث بعد از انقلاب، خط کش جدا شدن افراد هوشیار از غافل بوده است.»
(بیانات مقام معظم رهبری.5 مرداد 1388)
«فتنه؛ یعنی کسانی شعارهای حق را با محتوای صددرصد باطل مطرح کنند، بیاورند برای فریب دادن مردم؛ اما ناکام شدند. هدف از ایجاد فتنه، گمراه کردن مردم است.»
(بیانات مقام معظم رهبری.8 دی 1389)
پنج شاخص انقلابیگری
انقلابی بودن مردم و مسئولان از نظر حضرت آیتالله خامنهای یک مفهوم دارای مراتب مختلف است و نباید از همه توقع یک میزان انقلابیگری داشت، مهم این است که شاخص های انقلابیگیری در فرد یا مجموعهای وجود داشته باشد.
پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR شاخص های انقلابیگری را براساس بیانات رهبر انقلاب در سالگرد رحلت امام خمینی در تاریخ ۱۳۹۵/۳/۱۴، در این اینفوگرافیک مرور می کند.
پروازی به مقصد آسمان
صبح گاه دوازدهم تیرماه سال 1367 بود. هواپیمای مسافربری ایرباس، متعلق به خطوط هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، هم چون پرنده ای سبک بال، در حال اوج گرفتن بود؛ اوج گرفتنی شایسته عظمت و اقتدار ملت ایران. همان وقت، بر روی آب های نیلگون خلیج فارس، سایه متجاوزی به صورت یک رزم ناو جنگی، نمایان گردید. اتاق فرماندهی این ناو را زمزمه هایی شوم و شیطانی در برگرفته بود. ناگهان در حالی که تصویر هواپیمای ایرانی بر روی صفحه رادار رزم ناو بود، متجاوزان بدون اخطار قبلی، تیرهای زهرآگین خود را به سوی این پرنده سبک بال و مسافران مظلومش روانه کردند و هواپیما در یک لحظه در آتش فتنه سوخت و تکه تکه شد.
در ساعت ده و ده دقیقه بامداد تیرماه 1367 در هواپیمای ایرباس، پرواز شماره 655 خلبان برای آخرین بار خطاب به 274 مسافر آن می گوید: «با سلام به رهبر کبیر انقلاب اسلامی و درود بی کران به روان پاک شهدای اسلام و آرزوی سلامت شما مسافران عزیز، از طرف هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ورود شما را به هواپیمای ایرباس خوش آمد می گوییم» و این گونه بود که خلبان شهید این هواپیما، دقایقی قبل از شهادت، ورود مسافران را خوش آمد گفت و برایشان آرزو کرد که به سلامت به مقصد برسند؛ غافل از این که آمریکای به اصطلاح حامی حقوق بشر، در کمین انجام جنایتی هولناک است. پس از لحظاتی، پیکرهای پاک مردان و زنان و کودکان و حتی نوزادان بی گناه، به جای رسیدن به آشیانه ای گرم، در اعماق آبهایی سرد جای گرفتند…
ناخدا «ویل راجرز» فرمانده ناو وینسنس، پس از انجام خیانت هولناک حمله به هواپیمای ایرباس ایران گفت: «سنگینی این بار را تا پایان عمر به دوش خواهم کشید». این نشان می دهد ابعاد فاجعه آن قدر عمیق و وحشتناک بوده که حتی بر دوش این انسان جنایتکار نیز سنگینی می کرد. با این وجود و به رغم این که فاجعه ایرباس مهم ترین مورد نقض حقوق بین الملل هوایی و قواعد اساسی تضمین امنیت و سلامت هواپیمایی بین المللی کشوری به شمار می رود، دولت مردان آمریکا به فرمانده این رزم ناو نشان لیاقت دادند. اگرچه ویل راجرز ماشه را چکاند و نشان لیاقت گرفت، امّا خود او روانه تیمارستان شد؛ همان گونه که خلبان آمریکایی که بر سر هیروشیما بمب اتم فرو ریخته بود، سال ها پیش روانه تیمارستان شده بود!
…………………………………………………….
منبع: http:// hawzah.net
آیت الله جنتی؛ خار چشم دشمنان باقی ماند ...
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، آیتالله احمد جنتی با کسب اکثریت قاطع آرا،51 رأی خبرگان ملت، به مدت 2 سال رئیس پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری شد.
براین اساس از 86 رای اخذ شده آیتالله احمد جنتی 51 رای، آیتالله ابراهیم امینی 21 رای و آیتالله سیدمحمود هاشمی شاهرودی 13 رای کسب کردند. همچنین یک رای باطل محسوب شد.
به گزارش فارس آیتالله یزدی نیز در دور قبل با 47 رأی رئیس مجلس خبرگان شد و هاشمی رفسنجانی با 24 رأی از ریاست مجلس خبرگان باز ماند.
……………………………………….
قابل توجه!!!
«ألا إنّ حزبَ الله همُ الغالِبون»
منتظرتان هستیم....
ایرانی سربلند، منتظر حضور گرمتان پای صندوق های رأی هستیم …….
همه می آئیم؛ به دستور ولی امرمان؛ حضرت امام خامنه ای جهت تعیین سرنوشت کشور عزیزمان و کوبیدن مشتی محکم بر دهان یاوه گویان مستکبر!
دستورالعمل انگلیسی برای انتخابات!
بخش فارسی پایگاه سخنپراکنی BBC مطلبی راجع به انتخابات مجلس خبرگان رهبری منتشر کرده و طی آن با درهم آمیختن چند آمار مختلف به ارائهی راهکار به رأیدهندگان ایرانی برای رأی دادن به افرادی مشخص و در نتیجه کمک به «حذف» چند نفر دیگر پرداخته است. نویسندهی این تحلیل اینبار بهدور از ژستهای بیطرفی معمول این رسانه به صورتی آشکار و صریح به ارائهی دستورالعمل انتخاباتی برای ملت ایران پرداخته و در آخر مطلبِ خود «توفیق» در دستیابی به چنین نتیجهای را غیرممکن ندانسته است! بخش فارسی رسانهی رسمی دولت انگلیس که چندماه قبل از فتنه ۸۸ تأسیس شد، امروز و در سال ۹۴ و در آستانهی انتخاباتی دیگر به مردم ایران توصیه میکند که چه کسی در مجلس برود و چه کسی نرود!
اما حضرت آیتالله خامنهای روز چهارشنبه با اشاره به سوابق تاریخی دخالت انگلیس و آمریکا در ایران، اهمیت انتخابات مجلس خبرگان را یادآور شده و نسبت به «نفوذ و دخالت بیگانگان» و علیالخصوص شیطنتهای این رسانه در این انتخابات واکنش دادند:
«الان دشمن بر روی مجلس خبرگان هم حساس است، رادیوی انگلیسی دارد به مردم ایران، مردم تهران دستورالعمل میدهد، به فلانی رأی بدهید به فلانی رأی ندهید، معنایش چیست؟ انگلیسیها دلشان تنگ شده برای دخالت کردن در ایران. یک روزی بود که پادشاه کشور وقتی میخواست تصمیمی بگیرد، یک تصمیم مهمی میخواست بگیرد سفیر انگلیس را صدا میکرد از او میپرسید؟ این کار را بکنم یا نکنم؟ انگلیسیها اینجور در امور کشور یک روزی دخالت میکردند، بعد هم آمریکاییها و یک مدتی هم هر دو. امروز این دستها قطع شده است، امروز این دخالتها جلویش گرفته شده است به برکت انقلاب، به برکت بیداری مردم. دلشان تنگ شده است… به مردم دستور میدهند به فلانی رای بدهید به فلانی رای ندهید.» (۱۳۹۴/۱۱/۲۸)
بر همین اساس رهبری با تأکید بر «حضور آگاهانهی مردم در انتخابات»، آن را عامل ناکامی دشمن معرفی میکنند: «اینکه ما عرض میکنیم بر روی انتخابات، مردم با بصیرت با آگاهی با دانایی وارد بشوند به خاطر این است که بدانند دشمن چه میخواهد؛ وقتی شما دانستید دشمن چه میخواهید عکس آن عمل خواهید کرد، معلوم است.» (۱۳۹۴/۱۱/۲۸)
……………………………………………………………………………….
منبع: http://farsi.khamenei.ir
بررسی شبهه «دور» در مجلس خبرگان رهبری
در خصوص نظارت مجلس خبرگان اشکالی تحت عنوان “دور” مطرح است. اشکال این است که رهبری، فقهای شورای نگهبان را نصب می کند، فقهای شورای نگهبان صلاحیت اعضای مجلس خبرگان را بررسی و تأیید می کند و مجلس خبرگان شخص رهبر را گزینش می کنند. پس به این ترتیب رهبر در صدر و ذیل این سلسله، قرار می گیرد و اینجا دور فلسفی یعنی توقف شئ بر نفس خود پیش می آید.
اینجا دو نکته وجود دارد: یک نکته این که اگر بخواهیم در محدوده این تعبیر بحث کنیم چه پاسخی می توان داد؟ نکته دوم این که از این محدوده فراتر برویم. یعنی شبهه را به شکل دقیق تری طرح کنیم و پاسخ دهیم.
ابتدا در محدودة عبارت اول بحث می کنیم. تعبیر کسانی که دور فلسفی را مطرح می کنند این است که دور فلسفی به معنای توقف شئ بر نفس است. اگر می گفتند دور فلسفی و عبارت «توقف الشئ علی نفسه» را به کار نمی بردند می گفتیم چه بسا دور فلسفی را مسامحتاً به کار برده اند، ولی آنان به توقف شئ بر خودش تصریح کرده اند.
این اشکال به چند دلیل، واضح البطلان است:
دنیا باید احساس مسئولیت کند!
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با محکومیت شدید قتل عالم مومن و مظلوم؛ شیخ نمر باقر النمر بیان داشتند: بدون تردید خون به ناحق ریخته این شهید مظلوم به سرعت اثر خواهد کرد و دست انتقام الهی گریبان سیاستمداران سعودی را خواهد گرفت.
ایشان فرمودند: این عالم مظلوم نه مردم را به حرکت مسلحانه تشویق می کرد و نه به صورت پنهانی اقدام به توطئه کرده بود بلکه تنها کار او انتقاد علنی و امر به معروف و نهی از منکر برخاسته از تعصب و غیرت دینی بود. خداوند متعال از خون بی گناه نمی گذرد و خون به ناحق ریخته، بسیار سریع دامان سیاستمداران و مجریان این رژیم را خواهد گرفت.
ایشان با انتقاد شدید از سکوت مدعیان آزادی، دموکراسی و حقوق بشر و حمایت آنان از رژیم سعودی که خون بی گناه را تنها به خاطر انتقاد و اعتراض به زمین می ریزد تأکید کردند: جهان اسلام و همه دنیا باید نسبت به این قضیه احساس مسئولیت کنند.
حکام سعودی از امت اسلامی عذرخواهی کنند!
به شهادت رسیدن حجاج عزیز در سرزمین منا را خدمت آقا حضرت مهدی علیه السلام، رهبر معظم انقلاب و مردم مسلمان جهان تسلیت عرض می نماییم و از پیشگاه خداوند متعال شفای عاجل همه ی مجروحان این حادثه عظیم را خواستاریم…
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، حضرت آیت الله خامنهای، صبح امروز (یکشنبه) در ابتدای جلسه درس خارج فقه در سخنانی حادثه تلخ منا و تبدیل شدن عید قربان به عزای امت اسلامی را یادآور شدند و افزودند: انسان لحظهای نمیتواند خود را از این غم فارغ بداند و این غم در چند روز اخیر بر دلهای ما و همه مسلمانان سنگینی می کند.
رهبر انقلاب، فرافکنی حکام عربستان و سر باز زدن از پذیرش مسئولیت این فاجعه را نادرست و اقدامی عقیم و بی اثر خواندند و گفتند: دنیای اسلام سؤالات زیادی دارد و جان باختن بیش از هزار نفر در این حادثه مسئله کوچکی نیست، بنابراین جهان اسلام باید برای این مسئله فکر کند.
ایشان همچنین تأکید کردند: این قضیه فراموش نخواهد شد و ملتها به طور جدی آن را دنبال خواهند کرد و سعودیها نیز باید به جای فرافکنی و متهم کردن این و آن، مسئولیت خود را بپذیرند و از امت اسلامی و خانوادههای داغدار عذرخواهی کنند.
محکومیت اهانت به مسجد الاقصی
مدرسه علمیه حضرت فاطمه الزهراء سلام الله علیها شهرستان آمل در پی اهانت رژیم غاصب صهیونیستی به مسجد الاقصی، بیانیه ای به این شرح صادر کرد:
«اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود». (امام خمینی)
ما طلاب حوزه علمیه فاطمه الزهراء (سلام الله علیها) شهرستان آمل؛ پایگاه انصار الزهراء (سلام الله علیها)، اهانت رژیم صهیونیستی به مسجد الاقصی و حملات این رژیم را به مردم مظلوم فلسطین محکوم می کنیم. ما باید فریاد مظلومیت این مردم را در مقابل سکوت و انفعال کشورهای غربی، عربی و سازمان ملل به بشریت برسانیم و نباید در مقابل اهانت به قبله اول مسلمین سکوت کنیم چرا که هدف آن ها از این توطئه، تقسیم مسجد الاقصی و سپس تخریب آن می باشد. دشمنان ما بدانند که همه مسلمین با همبستگی و وحدت به فرمان ولی امر مسلمین امام خامنه ای (حفظه الله) در مقابل رژیم فاسد صهیونیسم و آمریکا ایستاده ایم.
باید اتکاء بودجه کشور به نفت قطع شود!
حضرت آیت الله خامنه ای در سخنان خود در جمع قشرهای مختلف مردم آذربایجان شرقی با اشاره به گزارش های دقیق درخصوص راهپیمایی ۲۲ بهمن مبنی بر حضور بیشتر و باشکوه تر مردم در راهپیمایی امسال نسبت به سال قبل گفتند: زبان من برای تشکر از ملت بزرگ ایران و توصیف حضور مردم در راهپیمایی واقعاً قاصر است.
رهبر انقلاب اسلامی دلیل اصلی شکوه و عظمت راهپیمایی ۲۲ بهمن را حضور مردمی در صحنه و محول شدن امور بدست مردم دانستند و خاطرنشان کردند: در هر زمان که در مسائل کشور، حضور مردمی وجود داشته است ما این چنین معجزه ای را همواره مشاهده کرده ایم.
حضرت آیت الله خامنه ای با تعمیم این قاعده کلی به مسائل اقتصادی و تأکید بر لزوم حضور برنامه ریزی شده مردم در عرصه اقتصادی و استفاده از ظرفیت های مردمی به تبیین دلایل مشکلات اقتصادی کشور پرداختند و گفتند: یکی از مهمترین این دلایل، برنامه ریزی قدرت های استکباری بعد از پایان جنگ تحمیلی برای جلوگیری از تبدیل شدن ایران به یک قطب اقتصادی تأثیرگذار در منطقه و جهان است.
ایشان افزودند: غربی ها و عمدتاً آمریکاییها با برنامه ریزی و با استفاده از شیوه های مختلف اقدام به کارشکنی در طرحها و فعالیت های بزرگ اقتصادی ایران با کشورهای منطقه و دور زدن ایران در خطوط انتقال نفت و گاز، خطوط زمینی و هوایی و خطوط شبکه های ارتباطاتی کردند و عملاً سال ها پیش از قضایای هسته ای، تحریم بی سر و صدایی را آغاز کردند که این مقابله اقتصادی تا به امروز ادامه داشته است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: بنابراین در تحلیل شرایط و مشکلات اقتصادی کشور نباید برنامه ریزی دشمن را که آمریکا و چند کشور اروپایی دنباله رو آن هستند، نادیده گرفت.
حضرت آیت الله خامنه ای ۲۹ بهمن را مصادف با اولین سالگرد ابلاغ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی دانستند و تأکید کردند: اقتصاد مقاومتی که برای کشور، در هر شرایطی اعم از تحریم یا غیرتحریم ضروری است به معنای آن است که بنیان اقتصادی کشور بگونه ای ساماندهی شود که تکانه های جهانی در آن اثرگذار نباشد.
ایشان افزودند: اگر پایه اقتصاد کشور براساس استفاده از ظرفیت های مردمی و تولید داخلی برنامه ریزی و مستحکم شود، دیگر برای تحریم ها و کاهش قیمت نفت عزا نمی گیریم و دچار نگرانی نمی شویم.
رهبر انقلاب اسلامی یکی از لوازم اصلی و مهم خروج از اقتصاد نفتی را قطع وابستگی بودجه کشور به درآمد نفت دانستند و خاطرنشان کردند: باید به این نقطه برسیم و معتقدم این کار سخت را می توان با همت و با اعتماد به مردم و جوان ها و سرمایه های داخلی و بالاتر از همه با اعتماد به خداوند متعال که وعده نصرت داده است، انجام داد.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه مردم صاحبان اصلی انقلاب و کشور هستند، در پایان تأکید کردند: بدون تردید ملت ایران در آینده نه چندان دور در قله های شرف و افتخار خواهد ایستاد.
منبع: www.leader.ir
فعالان قرآنی؛محوری ترین نیروهای انقلابی در سرنگونی رژیم طاغوت
محمود لطفینیا، قاری بینالمللی کشور، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه فعالان قرآنی در زمان قبل از انقلاب به اصطلاح بچه جلسهایها بودند، گفت: در آن زمان که بسیاری در فضای ابتذال طاغوتی غرق شده بودند بچههای کم سن و سالی بودند که پای ثابت مساجد و پای رحل قرآن رشد کرده بودند، این افراد برای فرار از غرق شدن در ابتذال به این عرصه پناه برده بودند.
وی با اشاره به اینکه خود یکی از این افرادی بوده است، افزود: نمونههای از این دست بسیار زیاد بود، آرزوی همه این افراد این بود که فضایی در مملکت به وجود بیاید که به معنویات بهای بیشتری داده شود و شاهد حضور بسیار زیاد آموزههای قرآنی در جامعه باشیم. آرزوی همه این بود که وقتی در جامعه حضور مییابند ظاهر جامعه یک ظاهر و نمای دینی داشته باشد.
این قاری بینالمللی تصریح کرد: با اینکه محدودیتها باعث شده بود تا در آن سالها آشنایی چندان زیادی با انقلاب و نظام اسلامی نداشته باشیم اما در عین حال هم حضور قرآن و اسلام در جامعه از بزرگترین آرزوهای بچههای مسجدی و پامنبریها بود.
لطفینیا اظهار کرد: زمانی که شعله انقلاب بالا کشیده شد و در حوالی سالهای 1356 در برخی از محافل سیاسی با نام و چهره امام خمینی(ره) و دیدگاههای سیاسی ایشان بیشتر آشنا شدیم و کار به سال 1357 و بعد هم پیروزی انقلاب کشید، در آن سالها بهترین و فعالترین نیروهای انقلاب بچه مسجدیها و بچههایی که پای رحلهای قرآن مینشستند، بودند و این امر را همه مردم جامعه از فعالان سیاسی تا مردم عادی باور دارند.
این پیشکسوت قرآنی کشورمان با تأکید بر اینکه نیروهای قرآنی جزء محوریترین نیرویهای انقلاب اسلامی بودند، بیان کرد: در آن سالها هنوز فعالان قرآنی به صورتی که امروزه شناخته میشدند، نبود، بیشتر بچههای مسجدی و افرادی که در جلسات و منابر حضور مییافتند به عنوان فعال قرآنی شناخته میشدند.
وی خاطرنشان کرد: در زمان انقلاب جایگاه افرادی که به مساجد رفت و آمد داشتند و در منابر حضور مییافتند بسیار قابل احترام بود و چنین افرادی نزد مردم دارای جایگاه ویژهای بودند، کما اینکه در حال حاضر نیز به همین گونه است. بنابراین دید مردم به بچههای مسجدی و بچههای قرآنی به عنوان یک الگو بود به همین دلیل حرکات این افراد در جامعه را سرلوحه کار خود قرار میدادند، از جمله این حرکات و رفتارها حضور در عرصههای مختلف انقلاب اسلامی بود.
منبع:http://www.iqna.ir
ما ابابیل رهبریم...
هوا آشفته بود و شهر مجنون
زمین سر در گریبان ، چشم پر خون
حماسه می خروشید از گلوشان
ز رگ ها خون غیرت سخت جوشان
که عاشورا کسی رقصیده ؟ او کیست ؟
چه کس با شاه دین جنگیده ؟ کوفی است ؟
از این غم ، شهر گویا پر ز شیر است
دی از گرمای این دل ها چو تیر است
همه عمّارگون ، آماده هوشیار
تمام شهر بیدارند بیدار
شما ای جمله عالم ! گوش دارید
کلام آوازه ای بر گوش دارید
به ایران ، رهبری فرزانه داریم
اشارت او کند جان می سپاریم
الا ای فتنه گر ! ما مرد جنگیم
برای رجمت ای ابلیس ! سنگیم
ابابیلیم اگر بر فیل هایید
چو ریگی نرم ، آخر زیر پایید
نه دی سیل مردم باز جوشید
تمام سینه ها آخر خروشید
ولی حرفی است بی پیرایه ای دوست !
که این حرف از زبان یار حق گوست
بصیرت یاب بیدار است دشمن
ز حقد و کینه تب دار است دشمن
صف آرایی است اما در غبار است
میان فتنه ره دشوار و تار است
چراغ راه ما را جز ولی نیست
کسی رهبر به جز سید علی نیست …
آرمان انقلاب اسلامی
«هدف ما برقراری جمهوری اسلامی و برنامه ی ما تحصيل آزادی و استقلال و سپردن اداره یكشور به كارشناسان امين و حذف خيانت ها و هزينه های مخوف اقتصادی و تصفيه ی وزارت خانه ها و اصلاح قانون اساسی و حذف ماده هايی كه رضا شاه و شاه فعلی در قانون گنجانده و حذف مواد مربوط به سلطنت مشروطه است.
هدف اسلامی ما برچيده شدن رژيم سلطنتی و سرنگونی سلطنت سلسله ی پهلوی است كه غيرقانونی و غير شرعی بودن آن بر همه روشن است و خيانت و جنايت بی پايان آن روشن تر و ملت ايران با هر طرحیكه لازمه اش بقای نظام شاهنشاهی و حفظ سلسله ی پهلوی است مخالف است.»
(سخنان امام خمينی در آبان 1357)
فجر انقلاب
فجر است و سپیده حلقه بر در زده است
روز آمده تاج لاله بر سر زده است
با آمدن امام در کشور ما
خورشید حقیقت ز افق سر زده است
برخیز که فجر انقلاب است امروز
بیگانه صفت خانه خراب است امروز
هر توطئه و نقشه که دشمن بکشد
از لطف خدا نقش بر آب است امروز
فتنه گران به آغوش ملت بازگردند...
آیتالله احمد خاتمی در سی و یکمین سالگرد حماسه اسلامی سال 60 مردم آمل که شب جمعه در مصلای قدس این شهرستان برگزار شد با تاکید بر اینکه دشمنان ایران در طول 34 سال گذشته ملت ایران را نشناختند، افزود: اطلاعات دقیقی داریم که فتنهگران داخلی دولتهای غربی را برای افزایش تحریمها علیه ایران تحریک میکنند چون تصور میکنند که اگر تحریمها تشدید و فشار بر مردم وارد شود آنها در خیابانها میریزند و علیه نظام شعار میدهند.
وی با اشاره به اینکه ما به فتنهگران داخلی، دوستانه نصحیت میکنیم که به آغوش ملت ایران بازگردند، بیان داشت: این فتنهگران باید از رهبر انقلاب و مردمی که به آنها خیانت کردند عذرخواهی کنند چون رای 40 میلیونی و حضور 85 درصدی ملت را به کام آنها تلخ کردند.
خاتمی با تاکید بر اینکه حماسه آمل درس عبرتی برای بیگانگان است که تا زمانی که مردم در صحنه باشند آنها هیچ کاری نمیتوانند بکنند، افزود: دشمنان درصدد هستند تا ملت را از صحنه دور کنند در حالی که مثل همیشه هنوز مردم ایران را نشناختهاند.
وی ادامه داد: رئیس جمهور آمریکا خود 11 تیر امسال گفته بود که با تحریمها ایران تا یک ماه آینده تسلیم میشود که بازهم خواستههای آنان عملی نشد.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه ایران هیچگاه مذاکرات هستهای را تعطیل نکرده است، گفت: این اتحادیه اروپا بود که میز مذاکره 1+5 را ترک کرد چون امیدوار بود ملت ایران به خیابانها میریزد و آنها مشتشان در مذاکرات پر میشود و میتوانند قدرت چانهزنیشان را افزایش دهند.
وی اظهار کرد: در همان زمان استقبال مردم خراسان شمالی از رهبری که به عنوان نماد ملت ایران به دیدار ایشان رفته بودند نشان داد ملت ایران هیچگاه به آنها لبیک نمیگوید.
آیتالله خاتمی با اشاره به گرانیهای اخیر در کشور تاکید داشت: ما نیز از گرانیهای اخیر و رنجی که مردم میبرند مطلع هستیم و این رنج را ما هم میکشیم اما مردم ایران نشان دادهاند که زندگی عاشورایی را با زندگی دنیایی عوض نمیکنند.
وی با بیان اینکه مطمئنا این فشارها کوتاه خواهد بود، بیان کرد: رئیس جمهور آمریکا خود اذعان کرده بود که بیشتر از یک سال فرصت تحریمها علیه ایران را ندارند و باید در عرض یک سال به خواسته خود برسند. از تیرماه سال گذشته تحریمها علیه ایران را آغاز کردند که بخش اعظم آن سپری شده است و زمان زیادی از این تحریمها باقی نمانده است.
امام جمعه موقت تهران با اعلام اینکه استکبارستیزی با گوشت و خون مردم ایران عجین شده است، افزود: این ویژگی مردم ایران است و هرچه استکبار به این ملت نزدیک شود نفرت مردم آنها بیشتر خواهد شد.
هم چنین این مراسم با مداحی حاج صادق آهنگران همراه بود.
منبع:www.6bahman60.com
نه دی ؛ روز بصیرت
روز نهم دی در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز «بصیرت» تبدیل به یوم الله شد و ماندگار گردید.در این روز ماندگار و تاریخی،ملت همیشه در صحنه ی ایران اسلامی،حماسه ای دیگر آفرید و دشمنان خدا و دینش را ناامید کرد و قلب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف و نائب بر حقش امام خامنه ای حفظه الله را شاد ساخت.
روز نهم دی در واقع روز «نه» گفتن ملت ایران به فتنه گران و آری گفتن به نظام اسلامی و بیعت دوباره با آمان های والای حضرت امام خمینی رحمه الله علیه و رهبر فرزانه ی انقلاب اسلامی است.مردم در این روز،تیر خلاص را به فتنه گران شلیک کردند و پشت پیکر نامبارک فتنه را به خاک مالیدند.
روز نهم دی روزی است که مردم ایران نشان دادند که با بصیرتند و در میان گرد و غباری که فتنه گران به پا کرده اند،هرگز نه راه گم می کنند و نه دست از راهبر واقعی که همانا «ولایت فقیه» است برمی دارند.
(تجلی بصیرت.ویژه نامه ی نه دی)
سيد حسن نصرالله : اهانت به پيامبر خطرناك تر از آتش زدن مسجد الاقصی است !
به گزارش فارس، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان در سخنرانی تلویزیونی دیشب خود با اشاره به تولید و انتشار فیلم توهین آمیز علیه پیامبر اعظم (ص) و واکنش های موجود به انتشار این فیلم، آن را توهینی به پیامبر، قرآن کریم و دین مبین اسلام خواند و تاکید کرد که همین دقایق اندک از فیلم توهین های بسیار بزرگی را در بر داشت که تاکنون سابقه نداشته است.
وی تاکید کرد که انتشار این فیلم موهن اتفاقی بزرگ و خطرناک است اما بدتر از آن اصرار سایت های منتشر کننده این فیلم بر ادامه انتشار آن است.
سید حسن نصرالله با اشاره به اینکه پیامبر اکرم بعد از خداوند متعال مقدسترین شخصیت برای مسلمانان است، گفت: من اعتقاد دارم که آنچه که اتفاق افتاده است، خطرناکتر از حادثه به آتش کشیدن مسجد الاقصی در سال 1969 بود، سکوت در مورد این حجم بالا از توهین نیز یک خطر است و امتی که در مقابل توهین به پیامبرش ساکت بنشیند، این پیام را به اسرائیل خواهد داد که می تواند مسجد الاقصی را نیز آتش بزند.
وی این اقدام را تجاوزی علیه مسلمان دانست و تاکید کرد که برای مقابله با هر تجاوزی علیه ملت چه در عرصه نظامی، سیاسی، فکری یا اقتصادی معمولا در دو راستا وارد عمل می شوند، اول شناسایی اهداف و تلاش برای به شکست کشاندن و ممانعت از تحقق این اهداف است و دومین محور فعالیت برای عدم تکرار این تجاوزها است.
جنبش عدم تعهد بايد نظام جديد جهانی ايجاد كند
معاون سيد حسن نصرالله : جنبش عدم تعهد بايد نظام جدید جهانی ایجاد کند.
به گزارش خبرگزاری فارس ، شیخ نعیم قاسم از کشورهای عضو جنبش عدم تعهد خواست تا نظام جهانی جدیدی با اراده خود تشکیل بدهند .
معاون سید حسن نصرالله از کشورهای عربی و اسلامی نیز خواستار همکاری برای تشکیل قدرت فشاری جهانی شد که از کشورهای عضو حمایت کند و فلسطین و قدس را آزاد کند .
شیخ نعیم قاسم همچنین با تمجید از قدرت مقاومت ، اعلام کرد که مقاومت لبنان دنیا را با موفقیتهای خود در رویارویی با مشکلات و همچنین به دلیل آزاد کردن خاک لبنان و ساخت مکانیزم دفاعی قوی و آماده شگفتزده کرده است به طوری که طرح اسرائیل را با مشکل رو به رو کرده و آن را به لرزه در آورده و به ملتهای منطقه و فلسطینیها امید داده است که قدس و همه اراضی اشغالی آزاد میشود .
معاون دبیرکل حزب الله لبنان با اشاره به مسائل داخلی لبنان ، تصریح کرد که اگر اکثریت در لبنان نبود (جریان 8 مارس) ، به دلیل عملکرد جریان 14 مارس ، کشور به آشوب کشیده شده بود .
شیخ نعیم قاسم افزود : 14 مارس تلاش میکند لبنان را سکوی طرح آمریکا و اسرائیل کند و کشور را به فتنه دچار کند .