بصيرت؛ يكي از رازهاي ماندگاري انقلاب اسلامي ايران
واژه “بصیرت” را به بینش، بینایی، دانایی، روشن بینی و زیرکی معنا کرده اند.
بصیرت؛ قوه و نیروی قلبی است که به مدد نور الهی، پدید می آید و انسان حقیقت و باطن امور را چنان که هست، درمی یابد و فریب فتنه ها را نمی خورد. با بصیرت، آدمی، درست را از نادرست و حق را از باطل، به آسانی تشخیص می دهد و به انحراف نمی افتد.
رهبر حکیم انقلاب؛ حضرت امام خامنه ای (مد ظله العالی) درباره بصیرت می فرمایند: “یکی از مسائل مهم، مسئله بصیرت است. بصیرت در این دوران و در همه دوران ها به معنای این است که شما خط درگیری با دشمن را تشخیص دهید. گاهی یک نفری در لباس خودی است اما حنجره او سخن دشمن را تکرار می کند. او را باید نصیحت کرد. اگر نصیحت عمل نکرد، انسان با او باید حد و مرز تعیین کند.”
(ویژه نامه تجلی بصیرت.معاونت فرهنگی اجتماعی اوقاف)
یکی از زمینه های موثر در پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بصیرت و آگاهی مردم بود که با درک ماهیت فاسد و ستمکار حكومت های طاغوتی، دست بیعت با معمار کبیر انقلاب؛ حضرت امام خمینی (رحمه الله علیه) داده و حکومت دینی و اسلامی را در جامعه حاکم نمودند.
امروزه با گذشت سه دهه از پیروزی انقلاب اسلامی، يكي از رازهاي ماندگاري اين انقلاب، همين بصیرت و آگاهی است كه روزبه روز در حال افزایش بوده و ملت شریف ایران در هر برهه از زمان، با تشخيص درست حق از باطل، صحنه های پرشکوهی را خلق می نمایند که از مهم ترین این نمودها، راهپیمایی باشکوه و حماسی 9 دی سال 1388 بوده است.