نشست بصيرتي به مناسبت حماسه 9 دي
خانم رضوی؛ معاونت پژوهش مدرسه علمیه خواهران آمل در نشست بصیرتی که به مناسبت گرامی داشت حماسه 9 دی برگزار شد، بیان کرد: از دیدگاه مقام معظم رهبری، بصیرت سیاسی یعنی بفهمیم که چه کسی دارد ما را به کجا می برد.
وی گفت: به دنبال فتنه 88 که پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری به وقوع پیوست، جریان مخالف و سران فتنه در پی اعتراض به نتایج انتخابات، طی 8 ماه و به دفعات مختلف، مردم را به خیابان ها کشاندند و اوج این اعتراضات، روز 5 دی همزمان با تاسوعا و عاشورای حسینی بود که معترضان با سوت و کف و رقاصی، به آتش کشیدن و هتک حرمت شعائر دینی و عزاداران، حرمت شکنی کردند.
خانم رضوی افزود: به دنبال این حرمت شکنی ها و شهادت عده ای از افراد بی گناه بود که مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی به صورت خودجوش به میدان آمده و حماسه عظیم 9 دی را به وجود آوردند.
وی گفت: بر اساس بیانات مقام معظم رهبری، سه عامل مهم در شکل گیری حماسه 9 دی نقش داشت که اولین عامل، حضور مردم بود که با آمدن به میدان و حضور خود، نظام اسلامی و ارزش های دینی را تثبیت کردند تا جایی که تمام موانع سیاسی و غیرسیاسی، مجبور به عقب نشینی شدند.
خانم رضوی تصریح کرد: دومین عامل از دیدگاه رهبر معظم انقلاب، ایمان دینی بود که به صورت یک معجزه مردم را بسیج می کند و در صحنه نگه می دارد و سختی ها را هموار می کند.
وی گفت: سومین عامل موثر در به وجود آمدن حماسه 9 دی، عاشورای حسینی بود که به اعتقاد مقام معظم رهبری، این حرکت عمومی و عظیم مردم به خاطر عاشورا شکل گرفت، چون محرم، ماه پیروزی خون بر شمشیر بود و در این ماه، مظلوم بر ظالم فائق آمد.
خانم رضوی در ادامه به دستاوردهای حماسه باشکوه 9 دی اشاره نموده و بیان کرد: از جمله دستاوردهای مهم این حماسه بزرگ، طرفداری مردم از نظام مقدس اسلامی و ولایت فقیه و رهبری بود که هم اهمیت داخلی داشت و هم در عرصه خارجی اثرگذار بود.
وی افزود: اثبات ولایت مداری مردم ایران، پشتوانه سازی محکم و استوار این حضور حماسی در عرصه روابط بین المللی، ناکامی جریان فتنه و حفظ انقلاب اسلامی از دیگر دستاوردهای باارزش حماسه 9 دی محسوب می گردد.