برگزاري نشست "انتخاب اصلح از منظر نهج البلاغه"
خانم علمدار؛ استاد حوزه و دانشگاه و حافظ قرآن بیان داشت: آن چه در سلامت جامعه نقش اساسی داشته و موجب پابرجا ماندن حکومت اسلامی می شود، شایسته و جامع الشرایط بودن مدیران و کارگزاران آن جامعه است. به همین جهت، انتخاب مدیران اصلح حساسیت فراوانی داشته و ضروری است با بررسی دقیق و در نظر گرفتن معیارهای صحیح، این امر صورت پذیرد.
وی گفت: تشکیل حکومت و اداره جامعه از منظر اسلام بسیار دارای اهمیت است چرا که باعث هدایت افراد شده و همچنین یک ضمانت اجرایی است تا احکام الهی و قوانین شرعی از انزوا ماندن، در امان بماند.
خانم علمدار تصریح کرد: بهترین مرجع برای آگاهی از معیارهای صحیح یک انتخاب اصلح، سخنان معصومین علیهم السلام به ویژه امیرالمومنین علیه السلام در نهج البلاغه است زیرا علم امام، علم لدنی بوده و معیارهای مطرح شده از آن حضرت بسیار باارزش است و از سوی دیگر خود ایشان حدود 5 سال بر مسند حکومت حضور داشتند.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به ضرورت وجود انتخابات در جامعه اسلامی اذعان داشت: خطبه 40 نهج البلاغه به این موضوع مهم اشاره داشته و امام علی علیه السلام در این خطبه بیان داشتند که مردم ناچارند یک امیر و کارگزار داشته باشند که یا صالح است و یا فاسق.
وی افزود: اگر امیر، صالح باشد، در حکومت او مومنین بر سر کار آمده و در مقابل، غیرمومنان نیز امنیت خواهند داشت. در این حکومت، عمر افراد به آخرین حد خود می رسد چون کارگزارشان به مسائل تغذیه، درمان و بهداشت جسمی و روانی آن ها بها می دهد. همچنین با جمع آوری بیت المال و ایجاد اشتغال و افزایش تولید، موجب پیشرفت اقتصادی جامعه خواهد شد.
خانم علمدار گفت: بنا به فرموده امیرالمومنین علیه السلام اگر کارگزار جامعه فاسد باشد، انسان های شقی و اشرار از این حکومت بهره مند شده، ناامنی ایجاد می شود، اقتصاد ویران گشته و عمر مردم نیز کم خواهد شد.