كلامي گهربار از مولا علي عليه السلام
ولادت باسعادت كريم اهل بيت (ع) آقا امام حسن مجتبي عليه السلام تبريك و تهنيت باد!
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در چند جای مختلف خطبه ای که در روز عید غدیر ایراد فرمودند به ولایت امیرالمومنین علیه السلام تصریح کردند تا شبهه ای برای کسی باقی نماند. از آن جمله:
· جبرئیل از جانب خداوند این خبر را برای من آورده است و می گوید: « هرکس با علی (ع) دشمنی کند و ولایت او را نپذیرد، لعنت و غضب من بر او باد».
· «معاشر الناس … من کنت مولاه فهذا علی مولاه»: ای مردم! هرکس من صاحب اختیار او هستم این علی (ع) صاحب اختیار اوست و او برادر و جانشین من است و ولایت او از جانب خداوند متعال است که بر من نازل کرده است.
· «بدانید من پیام خدا را رساندم و وظیفه خود را ادا کردم. بدانید که من توضیح دادم و روشن نمودم. بدانید که خداوند فرموده است و من از جانب خداوند عزوجل می گویم. بدانید که امیرالمومنین غیر از این برادم علی (ع) نیست».
· «ای مردم! این علی (ع) وصی من، جامع علم من و جانشینم در میان امتم می باشد … او خلیفه رسول خدا، امیرالمومنین و امام هدایت کننده از طرف خداوند است».
· «ای مردم! خداوند دین شما را با امامت او کامل نمود. پس هرکس به او و کسانی که جانشین او از فرزندان من و از نسل او هستند تا روز قیامت و روز رفتن به پیشگاه خداوند اقتدا نکند، چنین کسانی اعمالشان در دنیا و آخرت از بین رفته و در آتش دائمی خواهند بود. عذاب از آنان تخفیف نمی یابد و به آنان مهلت داده نمی شود».
(ویژه نامه غدیر؛ سرمشق زندگی.معاونت فرهنگی اجتماعی اوقاف)
امام خمینی (ره): هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید!
دانلود فایل ویدئویی سخنان رهبری در خصوص شناخت دشمنی آمریکا
منبع: http://farsi.khamenei.ir
امام رضا علیه السلام فرمودند:
«کسی که بعد از نماز صبح و مغرب قبل از آن که حرفی بزند این آیه شریفه: ” أللّهمّ صلّ عَلی مُحمّد و ذُرّیّته قَفَی اللهُ مِأهَ حاجهً سَبعین فِی الدّنیا و ثلاثینَ فِی الآخرهِ ” را بخواند و بعد از آن بگوید: ” أللّهمّ صلّ عَلی مُحمّد و آل مُحمّد ” خداوند صد حاجت او را برآورده می نماید که هفتاد حاجت مربوط به دنیا و سی حاجت مربوط به آخرت است».
(بحارالانوار.ج94.ص58)
در کتاب ارشاد از حضرت امام موسی کاظم علیه السلام روایت کرده است که امیرالمؤمنین علی علیه السلام فرمودند:
«هر که یک بار بر رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم صلوات فرستد، حق تعالی ده بار بر او صلوات می فرستد و ده حسنه به او عطا می فرماید در مقابل هر صلواتی که بر آن حضرت فرستد».
…………………………………………………….
پی نوشت:
(برگرفته از کتاب خلق محمدی (ص).دفتر تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
ارواح مومنان
ابو بصیر می گوید: امام صادق (ع) از ارواح مومنان سخن به میان آورد و فرمود: «آنان باهم دیدار می کنند.»
عرض کردم: دیدار می کنند؟
فرمود: «آری و از یکدیگر سئوال و جواب می کنند و هم دیگر را می شناسند به طوری که وقتی او را می بینی می گویی فلانی است.» (المحاسن 1/285/561)
هم چنین فرمودند: «ارواح مومنان در اتاق هایی در بهشت است. از غذای آن جا می خورند و از نوشیدنی های آن می آشامند. به دیدار هم می روند و می گویند: پروردگارا! قیامت را برپا دار تا آن چه ما را وعده داده ای به کار بندی.» (المحاسن 1/428)
ارواح کافران
امام صادق (ع) فرمودند: «در اتاق هایی درون آتش جا دارند. از خوراک آن می خورند و از نوشیدنی های آن می نوشند. به دیدار هم می روند و می گویند: بار خدایا! قیامت را برپا مدار تا مبادا وعده ای را که به ما داده ای اجرا کنی.» (المحاسن 1/258/562)
………………………………………….
منبع: (اصول مداحی.ناصری نژاد)
امام صادق علیه السلام از رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم نقل کرده اند:
آن گاه که به آسمان ها برده می شدم، بر شانه جبرئیل بودم. سرزمینی را در ارض جبل دیدم که رنگی زیباتر از زعفران و خوشبوتر از مشک داشت. در آن جا پیری بود که کلاهی دراز بر سر داشت. به جبرئیل گفتم: «این سرزمین که -خاکش- زیباتر از زعفران و خوشبوتر از مشک است، کجاست؟»
گفت: «این جا سرزمین و دیار پیروان تو و شیعیان وصی تو؛ علی علیه السلام است». گفتم: «از آن ها چه می خواهد؟»
گفت: «قصد دارد آنان را از ولایت امیرالمومنین علیه السلام باز دارد و به گناه دعوت کند». گفتم: «ای جبرئیل ما را به سوی آنان پایین بر».
پس با سرعت زیاد؛ تندتر از برق و در یک چشم برهم زدن ما را پایین برد. گفتم: «ای ملعون! “قم”! (برخیز) و برو با دشمنان آن ها در اموال و اولاد و زنان شریک شو که تو بر پیروان من و پیروان علی علیه السلام تسلط نخواهی داشت. بدین علت است که آن جا “قم” نامیده شد».
(چهل حدیث پیرامون فضیلت قم و اهل قم.سید جعفر طباطبایی. به نقل از علل الشرایع.ج 2.ص 572)
حضرت محمّد صلّی الله علیه و آله و سلم:
«قَد وَکّل اللهُ بِکلّ شَیطانٍ مَریدٍ سَبعهً مِن مَلائکتِه فلیسَ بمَحلولٍ حتّی یَنقضیَ شهرُکم هذا»: خداوند بر هر شیطان سرکشی هفت تن از فرشتگان خود را گمارده است که تا پایان این ماه (ماه مبارک رمضان) همچنان در بند آن ها باشد.
(وسائل الشیعه.ج10.ص304)