تصاويري زيبا از حضور پاسدارن و بسيجيان در كمك رساني به سيل زدگان
به مناسبت روز پاسدار، تقدير مي كنيم از زحمات پاسدارن دلاور و بسيجيان مخلص در كمك رساني به سيل زدگان
خدا قوت…………
به مناسبت روز پاسدار، تقدير مي كنيم از زحمات پاسدارن دلاور و بسيجيان مخلص در كمك رساني به سيل زدگان
خدا قوت…………
بیانیه تفصیلی رهبر حکیم انقلاب اسلامی به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب و آغاز «فرایند بزرگ و جهانی چهل سال دوم» به جهات متعددی بیانیهای بسیار مهم و راهبردی است:
* ۱. این بیانیه مهم است بهدلیل صادرکننده و امضای زیر آن! صادر کننده این بیانیه شخصیتی است با ویژگیهای حقیقی ممتاز و جایگاه حقوقی رفیع. شخصیتی که رنگ انگشترش خبرساز است و نخهای قبای ایشان یا تصویر راه رفتن ایشان در یک روز برفی برای تدریس، سوژهای جذاب برای رسانهها و میلیونها کاربر فضای مجازی میشود. بیانیهی حدوداً شش هزار کلمهای چنین شخصیتی که تک تک واژگانش با عنایت انتخاب شده اند، حتماً مهم و نیازمند تعمق و شایسته تدبر در آن است.
* ۲. این بیانیه مهم است به دلیل مقطع صدور آن یعنی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دههی پنجم و چهل سال دوم انقلاب. فراموش نکنیم که سردمداران شیطان بزرگ در خفا و علن وعده پایان انقلاب تا قبل از این ایام را داده بودند.
* ۳. این بیانیه همچنین مهم است بهدلیل مخاطب اصلی آن یعنی جوانان؛ جمعیتی انبوه، تحصیلکرده، پُرانرژی و آیندهساز؛ حدود ۳۵ میلیون نفر (اگر فقط جوانان ایرانی را مخاطب این بیانیه بدانیم) که هر کدامشان میتوانند موتور محرکه و پیشران حرکت و اقدامی مهم و سازنده برای کشور باشند.
* ۴. این بیانیه همچنین مهم است بهدلیل محتوا و مضامین راهبردی آن که سخن اصلی همینجاست! در این بیانیه که میتوان آن را منشور انقلاب اسلامی در نقطه عطف چهلسالگی ارزیابی کرد، محورها، فرازها و نکتههای پُرمغز موج میزند و با تعمق و ژرفاندیشی در آن، این حقیقت روشنتر میشود.
(مهدی فضائلی تحلیلگر مسائل سیاسی) http://farsi.khamenei.ir
حضرت آیتالله خامنهای (حفظه الله) رهبر انقلاب اسلامی در مراسم سالانهی دانشآموختگی دانشجویان دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین علیهالسلام صبح روز شنبه 9 تير 1397 با اشاره به توطئهی دشمن برای ایجاد شکاف میان نظام اسلامی و مردم، همگان بهویژه مسئولان را به هوشیاری، ایستادگی، تدبیر، انسجام ملی و دوری از اشرافیگری فراخواندند و تأکید کردند: اگر مؤلفههای اقتدار ملی تقویت شوند و در مقابل دشمن، سستی و تسلیم نشان داده نشود، بدخواهان بار دیگر در رسیدن به اهداف خود ناکام خواهند ماند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به آیاتی از قرآن کریم، لازمهی بیاثر شدن توطئههای دشمنان را صبر و تقوا برشمردند و افزودند: انقلاب اسلامی، ریشهدار و آیندهدار است و دستیابی به آرمانهای بلند آن، به صبر و استقامت نیاز دارد.
حضرت آیتالله خامنهای تأکید کردند: اگر همهی مردم و جوانان و همچنین مسئولان سیاسی، اقتصادی و امنیتی و نظامی، این صبر و تقوا را به کار ببندند، به توفیق الهی، هیچ ضربه و صدمهای وارد نخواهد شد.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: بزرگترین دلیل برای اقتدار ملت ایران، این است که یکی از سفاکترین و بیرحمترین قدرتهای دنیا یعنی آمریکا، در چهل سال گذشته از هیچ تلاش و شرارتی برای مقابله با ملت ایران فروگذاری نکرده اما نتوانسته غلطی بکند و در مقابل، ملت ایران پیشرفتهتر شده است.
رهبر انقلاب اسلامی به یک قانون تخلفناپذیر الهی اشاره کردند و گفتند: اگر سست نشوید و با دشمن سازش نکنید، خداوند متعال در مقابل این صبر و مجاهدت، کم نخواهد گذاشت و پاداش آن را بهطور کامل خواهد داد.
عید نوروز بر گرفته از دو عامل نوگرایی و سنت گرایی است:
1) نوگرایی
انسان فطرتاً تنوع طلب است، هم در حوزه اندیشه و تفکر، هم در حوزه جسم و تن مادي و هم در امور اجتماعی. بدین معنا که تجددطلبی و نوگرایی یک امر ذاتی انسان و جامعه است. آدمی از زندگی یک نواخت خسته می شود و دوست دارد که فضاي زندگی او، هر چند به مدت کوتاه تغییر یابد و صحنه جدیدي پیش آید. انسان و به تبع آن جامعه با وضعیت جدیدي که به خود می گیرد، گویی، تجدید قوا می کند با رغبت و اشتیاق بیشتري وارد عرصه زندگی می شود. انسان با درك فطري خود، هنگامی که می بیند پاییز و زمستان، به تدریج، جهان طبیعت را فرسوده کرد و به اوج پیري رساند و آن را به بستر سفید بیماري نشاند و هر نوع طراوت و شادابی را از جان طبیعت گرفت ولی با فرا رسیدن فصل بهار، زمین حیات خود را بازیافت و روح تازه بر آن دمیده شد و طبیعت مرده، زنده گشت. انسان هم به مقتضاي فطرت خود، با طبیعت هماهنگ شد و در زندگی خود تجدید نظر کرد و پر طراوت و مسرور گشت و شادمانه به استقبال روز نو رفت.
2) سنت گرایی
ارج نهادن به روش ها و اندیشه هاي نیاکیان گذشته، در فرهنگ مردم، نوعی ارزش تلقی می شود. آداب و رسومی که از قدیم الایام در جامعه ریشه دار شده، نسل نو می کوشد آن ها را همچنان زنده نگه دارد. گویا با فطرت و عقل طبیعی خود دریافته است که گذشته گرایی و احیاي سنت هاي پیشینیان، احیاي نام و یاد نیاکان و ارزش شناسی و قدردانی ره آورد آن هاست. بی شک عید نوروز از سنت هاي گذشتگان این مرز و بوم است و مردم این سرزمین هم دوست دارند این سنت همچنان زنده بماند.
………………………………………………….
(برگرفته از متن تحقیق پایانی طلبه خانم بشری حسن زاده مقدم با عنوان “آموزه های عید نوروز در فرهنگ اسلامی")
“ولنتاین” در واقع یک مناسبت غربی و فرهنگ وارداتی است که چند سالی است میان جوانان باب شده و همه ساله در روز 25 بهمن مطابق با 14 فوریه همراه با آداب و رسوم به خصوصی برگزار می شود. جشنی همراه با هدیه دادن و دوستی و عشق ورزیدن به نامحرم و جنس مخالف که در واقع فرصتی است تا دوستی های خیابانی از سوی متولیان ابتذال، هویتی پوشالی یابد.
این که این روز چه تاریخچه ای دارد و بر اساس چه رویدادی گرامی داشته می شود نکته ای است که همچنان نه منابع مُبدِع این طرح و نه پیروانشان اطلاعات موثقی برای پایه و اساس آن ندارند و تنها قصه ای ساختگی و تأیید نشده، محملی برای گرامی داشت این روز عنوان شده و جالب این جاست که بسیاری از جوانان وطنی بدون اطلاع از ریشه این افسانه ساختگی، پیرو این فرهنگ وارداتی شده اند که این گونه قصه سازی شده است:
بدون هیچ مقدمه ای خواهش می کنم این بیماری مهلک رو جدی بگیرید و این مطلب رو تا انتها بخونید چرا که متأسفانه این بیماری تاکنون تلفات فراوانی داشته و تأسف بارتر این که رسانه ها اون طور که باید به اون نپرداختند. البته خوشبختانه تلفاتی که این بیماری داشته، جسمی و جانی نبوده و عمدتاً روحی و روانی و عاطفی و معنوی بوده است.
این بیماری خطرناک چیزی نیست جز استفاده ی جنون آمیز از تلفن همراه و حضور افراطی در فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی.
می دونید که امروزه فضای مجازی یکی از ابزارهایی شده که سبب می شه تا آدم ها سازمان ها از راه های مختلف ابراز وجود کنند. قطعاً این تکنولوژی نیز مثل علوم دیگر فوایدی دارد که در صورت استفاده ی صحیح، هر کسی به سهم خودش می تواند از امتیازات اون بهره ببرد اما خیلی از مواقع می بینیم که استفاده از این ابزار، تبدیل به اعتیاد و بیماری شده به طوری که تلفات فراوانی داشته است.
• اولین تلفات، تلفات عاطفی است:
با استفاده ی افراطی و بدون هدف خیلی از افراد از شبکه های مجازی، متأسفانه زن و شوهرها کمتر باهم صحبت می کنند و بین والدین و فرزندان کمتر مکالمه ای صورت می گیرد. هر کسی موبایل یا تبلتی توی دستشه و از این گروه به اون گروه در رفت و آمده یا پیام می خونه و پیام می گذاره یا چت می کنه.
• دومین تلفات ، تلفات وقت و زمان عمر است:
عمری که باید صرف مطالعه و فراگیری و انجام کارهای مفید و تلاش و کوشش فراوان برای پیگیری اهداف ارزشمند بشه، متأسفانه با اتلاف وقت در برخی صفحات و گروه های بی ارزش شبکه های اجتماعی، آب می شه و هدر می ره. بگذریم از این که به واسطه ی ارتباطات نادرست و حساب نشده ای که در این شبکه ها و ارتباطات مجازی ایجاد می شه، ازدواج های غیرعاقلانه و ناپایداری شکل می گیره، زمینه ی خیانت به همسر فراهم می شه و حتی سقوط آزادهای جدی درباره ی معنویت اتفاق می افته.
هیچ کدوم از این ها شوخی نیست و دست کمی از تلفات جسمی و جانی نداره. برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، لازم است که خودمون رو به استفاده ی هدفمند و ضروری از رسانه ها و وسایل ارتباطی وادار کنیم.
لازم نیست که به هر کسی که شما رو توی یک گروهی عضو می کنه پاسخ مثبت بدید. می تونید صمیمانه تشکر و عذرخواهی کرده و گروه رو ترک کنید و یادمون باشه هرچی خودمون رو با کارهای خوب و هدف های جذاب و مورد علاقه مشغول نگه داریم، عملاً فرصت و موقعیت و حضور بی ارزش در فضاهای مجازی کمتر پیش میاد و از ابتلا به این بیماری جون سالم به در می بریم.
………………………………………
(سید مجتبی حورایی)
www.hooraei.com
1 – « دين به زندگی محتوا می دهد » اگر دين را از زندگی جدا كنيم جز پوچی و تكرار چيزی نمی يابيم.
2 - « دين رفع تحير می كند » تحير از اين كه : كجا بودم ؟ كجا هستم ؟ برای چه هستم ؟ به كجا می روم ؟
3 - « انسان ذاتاً تشنه و عاشق كمال است » و تنها دين است كه انسان را به كمال واقعی هدايت می كند.
4 - « آرامش روانی تنها در پناه دين است » انسان فاقد دين هميشه همراه با اضطراب ، ترس ، ناراحتی و پريشانی می باشد.
5 - « تلاش و اميد در پناه دين » آن گاه كه حوادث سخت و پيچيده در زندگی انسان رخ می دهد و همه ی درها را به روی خود بسته می بيند و در برابر مشكلات احساس ضعف و ناتوانی می كند تنها ايمان به مبدأ و معاد است كه به ياری او شتافته و به او نيرو می دهد.
( اصول اعتقادات.اصغر قائمی )