فعالیت های انجام شده در هفته پژوهش (2)
سه شنبه 24 آذر؛ برگزاری نشست «نقش نخبگان و استعدادهای برتر در تولید علم»
خانم محبوبه محمدحسینی از طلاب فعال حوزه با اشاره به اهمیت و جایگاه نخبگان در تولید علم بیان داشت: بر اساس فرموده رهبر معظم انقلاب، دشمن درصدد تحقق دو هدف در دانشگاه هاست؛ یکی علم زدایی و دیگری دین زدایی.
وی افزود: امروزه آفت هایی محیط های علمی را احاطه کرده که از میان آن ها می توان به بی انگیزگی دانشجویان، محول نمودن انجام تحقیقات و پایان نامه ها به موسسات تحقیقاتی، عدم تحرک در آموزش عالی و کمبود بودجه در حوزه تحقیقات و پژوهش اشاره نمود.
چهارشنبه 25 آذر؛ نشست «موانع و آسیب های تشکل های پژوهشی»
خانم کبری مهربان؛ مدیر مدرسه با اشاره به این که در زمینه نهادینه سازی امر پژوهش و تحقیق در جامعه موانعی وجود دارد، تصریح کرد: از جمله مهم ترین آسیب هایی که در فضای پژوهشی کشور وجود دارد مشکلات مالی و کمبود بودجه های پژوهشی است. با توجه به پایین بودن انگیزه افراد برای انجام پژوهش، نبود بودجه کافی نیز بر این امر دامن زده و موجب دور شدن هرچه بیشتر افراد از فضای تحقیقاتی می گردد.
وی با بیان این که دشمن از راه های مختلف به دنبال آن است که روحیه دین زدایی و علم زدایی را در بین جوانان کشورمان ایجاد کند ادامه داد: با توجه به این که جمعیت جوان کشور رو به کاهش است، غافل شدن مسئولین از بهبود کیفیت اوضاع آموزشی و پژوهشی کشور، موجب کاهش رشد و پیشرفت علمی جامعه خواهد شد.
ایشان با معرفی راه کارهایی در خصوص رفع این موانع در جامعه افزود: برای این که شاهد تقویت کانون های و محورهای پژوهشی در جامعه باشیم دولت باید با ایجاد بسترهای مناسب پژوهشی، به کارگیری عناصر ارزشی و فعال در این زمینه و ایجاد فضای معنوی و اخلاقی در کشور شرایطی را فراهم نماید تا شاهد پیشرفت علمی هرچه بیشتر جامعه عزیزمان باشیم.