برگزاري نشست کیفیت تغذیه سالم در ماه رمضان
به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، نشستی با موضوع چگونگی داشتن تعذیه سالم در این ماه پرفضیلت، در مدرسه علمیه خواهران آمل برگزار شد.
خانم دکتر ذاکری؛ متخصص طب سنتی در جمع طلاب پاره وقت مدرسه علمیه خواهران حضرت فاطمه الزهراء (سلام الله علیها) آمل گفت: بهتر است وعده افطار با یک غذای گرم و لطیف شروع شود و یک ساعت پس از آن، غذاهای سنگین مانند آش و آبگوشت مصرف شود.
وی گفت: از جمله غذاهای سبک و لطیف برای افطار، شیربادام و عسل، آب جوش و عسل و بعد از آن نان و پنیر به همراه خرما و سبزی است. هم چنین اگر جوانه گندم و نان سنگگ هم باشد، تا رسیدن وعده سحر، نیاز به غذای دیگری نیست.
دکتر ذاکری افزود: برای رفع عطش در طول روز، نباید آب سرد مصرف شود چون آب سرد جذب بدن نمی شود بلکه باید چیزی باشد که رطوبت بدن را حفظ نماید مثل آب با عسل و آب لیمو یا تخم شربتی.
این متخصص طب سنتی در ادامه به دستورات غذایی مناسب برای وعده سحر اشاره نموده و اظهار داشت: برای سحری، نباید برنج را حذف کرد. هم چنین مواد غذایی مانند ماهی، بادمجان، کشک، غذاهای شور و تلخ و فلفلی برای سحر مضر هستند چون موجب ایجاد تشنگی در طول روز می شوند.
وی گفت: یکی دیگر از راه های رفع عطش در روز، خوب جویدن غذا و نخوردن غذاهای اضافه بین وعده افطار تا سحر است.